Sari la conținut

Certificat energetic ieftin Bucuresti si Ilfov

Doriti un certificat energetic ieftin si rapid pentru o constructie amplasata in Bucuresti sau judetul Ilfov?

Ati ajuns unde trebuie.

Eliberam certificate de performanta energetica pentru orice tip de cladire din Romania.

Auditul energetic al unei cladiri urmareste identificarea principalelor caracteristici termice si energetice ale constructiei si ale instalatiilor aferente acesteia si stabilirea, din punct de vedere tehnic si economic a solutiilor de reabilitare sau modernizare termica si energetica a constructiei si a instalatiilor aferente acesteia, pe baza rezultatelor obtinute din activitatea de analiza termica si energetica a cladirii.

Eliberare Certificat Energetic Bucuresti si ilfov

Certificatul energetic reprezinta un document obligatoriu pentru cladirile sau unitatile de cladire care se vand sau se inchiriaza. Certificatul Energetic cuprinde valori de referinta prevazute in reglementarile tehnice in vigoare (conform legii 159/2013 de modificare si completare a legii 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor).

Certificat energetic ieftin pentru orice tip de cladire din zona Bucuresti si judetul Ilfov cu livrare gratuita a doua zi.

Garantam pentru serviciile oferite

Avem responsabilitatea deplina pentru masuratorile/analizele necesare pentru a oferi un audit energetic valid si de o calitate ireprosabila, tocmai de aceea includem in tariful nostru raspunderea pentru lucrarile si documentele livrate, acestea fiind parafate si contrasemnate exclusiv de auditori energetici Cat. I.

Volumul mare de lucrari ne permite sa practicam preturi reduse pentru eliberarea de certificate energetice, in contextul echiparii adecvate si gradului mare de specializare in domeniu.

Certificat Energetic ONLINE Bucuresti si Ilfov

Vrei un CERTIFICAT ENERGETIC simplu si RAPID?

Preturi certificat energetic Bucuresti si Ilfov

Am pregatit preturi unice pentru certificate energetice:

Garsoniera – 250 lei
Apartament 2 camere – 250 lei
Apartament 3 camere – 250 lei
Apartament 4 camere – 250 lei
Apartament 5 camere – 250 lei
Case, vile pana in 200 mp – de la 400 lei

In plus, toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita la domiciliu in Bucuresti!

Sistemul de plata este transparent, deoarece nu percepem niciun avans, plata este facuta integral la predarea certificatului energetic, pe baza de factura si chitanta.

Contacteaza-ne

Garantam pentru serviciile oferite!