Sari la conținut

Termeni si Conditii

Termeni si conditii
1. Definirea termenilor

Termenul “Utilizator” desemneaza toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul bucurestiul www.rodanexpert.ro , indiferent de motiv.
Termenii “Regulament”, “Acord”, “Contract”, “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

2. Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ul bucurestiului www.rodanexpert.ro – proprietate a SC RODAN EXPERT GRUP SRL, serviciilor si continutului acestuia.
Serviciile si continutul site-ului www.rodanexpert.ro sunt rezervate persoanelor in varsta de peste 18 ani sau minorilor cu varsta peste 14 ani care au consimtamantul parintilor sau al tutorelui legal de a utiliza acest site web si presupune acceptarea in totalitate si fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Neacceptarea acestor termeni implica neutilizarea site-ului www.rodanexpert.ro si a serviciilor oferite prin intermediul lui.
Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati “Termenii si Conditiile” noastre. SC RODAN EXPERT GRUP SRL poate revizui acesti Termeni oricand considera necesar, facand publice actualizarile in aceasta pagina, fara o notificare prealabila a utilizatorului. Vizitarea periodica a acestei pagini este o necesitate deoarece documentul “Termeni si Conditii” va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.rodanexpert.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract. In cazul in care un utilizator nu este de acord cu aceste conditii impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor SC RODAN EXPERT GRUP SRL.

3. Descrierea serviciilor

Serviciile oferite prin intermediul site-ului www.rodanexpert.ro se adreseaza in special utilizatorilor de Internet.
SC RODAN EXPERT GRUP SRL, prin site-ul www.rodanexpert.ro , ofera utilizatorilor acces la o serie de servicii si informatii care includ: mijloace de comunicare, forumuri de discutii, servicii de vanzare-cumparare, servicii de mica publicitate, servicii de promovare si contact cu piata, informatii si stiri originale sau preluate. Aceste servicii pot include si publicitate, sub forme vizuale sau scrise, iar vizitarea site-ului de catre dumneavoastra constituie acceptarea acestui mod de prezentare.
SC RODAN EXPERT GRUP SRL ofera utilizatorilor servicii de contact direct cu piata imobiliara din Romania, atat sub forma de informatie bruta, cat si sub forma de prezentari, articole, stiri, texte promotionale.
SC RODAN EXPERT GRUP SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, SC RODAN EXPERT GRUP SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-urile proprii. Veti folosi informatiile furnizate de site-ul www.rodanexpert.ro pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, acceptati ca nu veti da in judecata SC RODAN EXPERT GRUP SRL

4. Obligatiile utilizatorului

4.1. Obligatii la inregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.rodanexpert.ro , va obligati sa:
– furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si
– mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
In cazul in care SC RODAN EXPERT GRUP SRLare motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt conforme cu realitatea, sunt inexacte sau incomplete, are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire ale site-ului.
4.2. Responsabilitatile utilizatorului
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, sau le puneti la dispozitie in mod public pe contul dumneavoastra. Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:
– avea adrese multiple in cadrul site-ului
– sa publicati materiale protejate de un drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
– sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator;
– promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale;
– sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
– sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
– incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
– incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop.

5. Responsabilitatea SC RODAN EXPERT GRUP SRL

SC RODAN EXPERT GRUP SRL nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
SC RODAN EXPERT GRUP SRL actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori, decat in situatiile in care specifica in mod explicit acest lucru. Daca i se solicita de catre un utilizator, se pot investiga si verifica afirmatiile contra cost.
SC RODAN EXPERT GRUP SRL isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori si de a le interzice accesul pe site datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.
SC RODAN EXPERT GRUP SRL isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau rubrica de anunturi ii garantati site-ului www.rodanexpert.ro dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

6. Contul si securitatea datelor

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca SC RODAN EXPERT GRUP SRL poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.
SC RODAN EXPERT GRUP SRL nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
SC RODAN EXPERT GRUP SRL isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre SC RODAN EXPERT GRUP SRL sau de catre un tert implicat.
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati SC RODAN EXPERT GRUP SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
SC RODAN EXPERT GRUP SRL, in cazul in care considera de cuviinta, va poate bloca utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile SC RODAN EXPERT GRUP SRL pentru orice motiv, cu sau fara o notificare prealabila.

7. Utilizarea materialelor

Sunteti autorizati sa vizualizati si sa folositi continutul site-ului www.rodanexpert.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

8. Proprietatea informatiilor publicate pe site-ul www.rodanexpert.ro

SC RODAN EXPERT GRUP SRL nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti site-ului. Totusi, transmitand aceste materiale, dumneavostra acceptati sa acordati SC RODAN EXPERT GRUP SRL permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dumneavoastra in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener al SC RODAN EXPERT GRUP SRL.
Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dumneavoastra.

9. Publicitate pe site-ul www.rodanexpert.ro

www.rodanexpert.ro ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-urilor sale. Participarea in promotii ale companiilor prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. www.rodanexpert.ro nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul SC RODAN EXPERT GRUP SRL de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

10. Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul www.rodanexpert.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece SC RODAN EXPERT GRUP SRL nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca SC RODAN EXPERT GRUP SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora, nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste siteuri sau resurse.
Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca SC RODAN EXPERT GRUP SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

11. Prevederi finale

Daca vreo prevedere din acest capitol “Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale “Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC RODAN EXPERT GRUP SRL.