Sari la conținut

Certificat Energetic Bucuresti Sector 3

Certificat Energetic elibereaza certificate de performanta energetica (cunoscute ca „certificat energetic”) in maxim 48 ore pentru Sector 3 Bucuresti.

Daca doriti un certificat energetic in orice sector din Bucuresti sau in localitatile din judetul Ilfov (Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti- Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Magurele, etc), va stam la dispozitie.

Suntem ingineri de specialitate, am realizat cateva mii de certificate energetice pana in prezent si suntem auditori energetici atestati in conditiile legii de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Actele necesare obtinerii certificatului energetic Bucuresti Sector 3

Doar datele care pot fi observate vizual sau rezulta dintr-un document acceptabil pot fi luate in considerare, de aceea dumneavoastra trebuie sa adunati si sa puneti la dispozitia auditorilor energetici toate documentele necesare si informatiile legate de constructie:

 • informatii cu privire la materialele din care este realizata casa;
 • data terminarii – data PIF;
 • planurile imobilului cu precizarea orientarii cardinale;
 • numarul de utilizatori;
 • (eventual) date cu privire la consumurile lunare de apa calda si cele anuale de energie pentru incalzirea imobilului, etc..

Cel mai important document este Cartea tehnica a constructiei, continand documentatia care a stat la baza executiei cladirii.

In cazul in care Cartea tehnica a constructiei lipseste, se va realiza un releveu al cladirii supusa certificarii, cu evidentierea informatiilor necesare.

Modul de lucru al auditorilor energetici

Pe baza documentelor prezentate mai sus si a unor informatii obtinute in urma vizitarii constructiei (locuintei), echipa de auditori energetici atestati calculeaza consumurile specifice, incadrand imobilul intr-o clasa energetica.

Pe baza acestora, se tipareste de catre auditorii energetici atestati un certificat energetic pentru acel imobil, care este un document oficial ce exprima peformanta energetica a constructiei (cladirii).

1. Consultarea documentatiei

Echipa de auditori energetici atestati din cadrul RODAN EXPERT GRUP va consulta documentele pe care i le-ati pus la dispozitie , obtinand de acolo o serie de informatii necesare.

O alta parte a informatiilor se va obtine printr-o vizitare a imobilului.

2. Vizitarea imobilului (locuintei)

Vizita include un tur al casei/apartamentului (inclusiv pod, subsol, casa scarii, balcoane), cu luarea de notite, studiul documentelor disponibile, evaluarea instalatiilor cladirii, fotografierea elementelor importante, a eventualelor imbunatatiri realizate si a oricaror detalii esentiale necesare calculelor.

3. Efectuarea calculelor de specialitate

Utilizand datele din teren (obtinute in cadrul vizitarii locuintei) si cele din documentatia avuta la dispozitie, se calculeaza consumurile specifice cu ajutorul carora imobilul se incadreaza intr-o clasa de performanta energetica, acordandu-se totodata si o nota energetica.

4. Eliberarea (tiparirea) unui certificat energetic

In urma acestor activitati, se tipareste Certificatul de Performanta energetica (certificat energetic)  care este un document oficial tiparit ce cuprinde indicatori numerici si care exprima performanta energetica a locuintei.

Preturi certificat energetic Bucuresti Sector 3

Am pregatit preturi unice pentru certificate energetice, toate certificarile fiind eliberate in 24-48 h, dupa cum urmeaza:

Garsoniera  – 250 lei
Apartament 2 camere – 250 lei
Apartament 3 camere – 250 lei
Apartament 4 camere – 250 lei
Apartament 5 camere – 250 lei
Case, vile pana in 200 mp – de la 400 lei

Contactati-ne acum:

  Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *